Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Stort oppmøte på Norgeshus sitt sonemøte

Stort oppmøte på Norgeshus sitt sonemøte

Elinor Bolme Torsdag 4. oktober 2012

Sone Midt møttes i år i Surndal, på «hjemmebanen» til Norgeshus Ing. I Sæther og Norgeshus Byggefirma Olav Haugen. Oppmøtet til årets sonemøte ble det beste i Norgeshus sin historie, med totalt 50 deltakere, fordelt på forhandlere, leverandører og hovedkontoret.

Den faglige delen hadde fokus på Norgeshus Konseptboliger og erfaringer med passivhus. Det ble også en presentasjon av Norgeshus skiskole samt leverandørmesse der seks leverandører deltok. Engasjerte forhandlere deltok aktivt på messen.

  

Daglig leder i Norgeshus  Dag Runar Båtvik ønsker velkommen.

Vårsøg Hotel stod til forventningene, flott hotell, god mat og flott vertskap. Møtene og leverandørmessen ble avholdt i Kulturhuset i Surnadal.

 

Den sosiale biten om kvelden stod Talgø for. Deltakerne ble hentet med buss fra hotellet, og kjørt helt inn til Kårvatn, hvor Gudmund Kårvatn tok imot dem med en kjapp gjennomgang av historikken rundt fjellgården. Det ble i tillegg servert snacks og god drikke. Det ble også en mulighet for innkjøp av litt turutstyr i utsalget til Kårvatn fjellutstyr.

 

Deretter gikk turen til Talgø utstillingssenter, hvor de fikk en guidet omvisning i de gamle fabrikklokalene til Talgø Møbelfabrikk. Aperitif, god lokal mat og god underholdning sørget for at alle fikk en meget hyggelig kveld. Rundt midnatt ble mannskapet hentet med buss , og kjørt tilbake til hotellet.

Under oppsummeringen av årets sonemøte, var det stor enighet om at dette hadde vært et meget godt møte. Todalen.no takker for bidraget, og ønsker  Norgeshus Byggefirma Olav Haugen velkommen som nytt medlem her på todalen.no!

Publisert: 4. oktober 2012, 15:00