Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Storkonsert i Bøfjorden fredag kveld

Elinor Bolme Onsdag 17. september 2014

Kommende fredag er det konsert med Steffen Jakobsen på Bøfjorden grendahus – Steffen ble kjent som han med den dype countrystemma på Idol på TV2 i fjor. Og til helga «stikker» han innom Bøfjorden etter en lang og travel festivalsommer.

Med seg har han to musikere til – så dette blir en fantastisk akustisk konsert. Konserten starter kl.20:00 og det vil være mulig å kjøpe seg kaffe, bakels og græt og kaker frå kl.18:30, lover primus motor Kay Edvin Sættem Nessæther fra Bøfjorden. For det er nemlig Kay Edvin som privatperson som arrangerer konserten.

Bakgrunnen er at han ønsker å skaffe inntekt til Bøfjorden grendahus. Derfor går alt overskuddet av konserten til grendahuset! Og arrangementet er alkoholfritt og har dermed ingen nedre aldersgrense.

Billettprisen er  280,-kr for voksne og 100,-kr for barn. De kan kjøpes i døra eller forhåndsbestilles til mobil; 41416373

 

Konsert fredag 19.9

Klikk på bildet og det blir litt større.

 

Usikker på om du skal dit? Hør en smakebit: http://www.youtube.com/watch?v=VMlYjfD5Muo

For spesielt interesserte kan vi også anbefale en titt på Bøfjordens nettside www.bofjorden.net. Nå i senare tid oppdatert med nytt design, og mye lokalstoff frå «borta markja».

Først publisert: 17. september 2014, 05:00 - Sist oppdatert: 16. september 2014, 22:58