Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Stor byggeaktivitet i Sollifeltet

Stor byggeaktivitet i Sollifeltet

Sverre Kjølstad Måndag 17. oktober 2011

For tiden er det stor byggeaktivitet i Sollifeltet på Nordvik. Ingar Waag holder på med et påbygg for å få campingvogna i hus, og Andreas Bele Sæterbø holder på med ny enebolig. Sistnevnte bygger utenom det kommunale boligfeltet, og benytter tomta der Johanna og Harry Skarvøy bodde, nemlig Nordvikjelen. Dette har sin årsak i at Andreas er samboer med Marit Gjeldnes, dotter til Randi og Per Gjeldnes.

Andreas er snekker av yrke og satser på å benytte fritiden til å bygge selv, med god assistanse fra nære slektninger. Den som vil se mere om byggeprosjektet til Marit og Andreas kan gå inn på bloggen til Marit. Adr.: nordvikjelen.bloggspot.com 

Selv om Ingar Waag ikke er snekker er han en nevenyttig mann som tar mål av seg til å gjøre alt selv, med god hjelp av faren Ivar Waag. På april i fjor flyttet Eli Hatle og Arne Kjølstad inn i ny enebolig, oppført av byggfirma Olav Haugen. På ettersommeren startet arbeidet med garasje, hvor Ola Røe var byggeansvarlig med Arne og undertegnede som medhjelpere. Dette arbeidet er nettopp avsluttet, med bare litt beising som rest. Så en kan trygt si at taktfaste hammerslag i Sollia pågår nå for tredje året på rad.

Ennå er det 2 tomter ledig i Sollifeltet, men kommunen bør nok så småttbegynne å tenke på muligheter for å legge ut nye tomter på Nordvik.

nedenfor finn du en bildeserie av byggevirksomheten i Sollifeltet.   Alle foto: Sverre Kjølstad

Publisert: 17. oktober 2011, 21:00