Hopp under nyhetssakene
Sterk seier i serieåpningen for G14

Elinor Bolme Fredag 23. april 2010
Onsdag kveld åpnet G14 laget Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen serien med bortekamp mot Tingvoll.Guttene vant komfortabelt 3-0.
Lagleder Knut Haugen har sendt oss både bilder og referat fra kampen;
Vi hadde spillemessig overtak i store deler av 1. omgang, og fikk også 2-3 store sjanser i første del av omgangen uten at det ble scoring.  Den første scoringen kom etter 20 min. da Ørjan Nes Haugen satte ballen i mål fra kort hold etter en cornersituasjon. Tingvoll kom litt sterkere i slutten av 1. omgang, men Tingvoll fikk ingen store målsjanser og resultatet stod seg til pause.  Etter sidebytte fortsatte Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen med mye godt spill, og 10 minutt før slutt fikk vi endelig lønn for strevet da Bjørnar Melkild ble felt innen 16-meter og selv satte straffen i mål.  Og like før slutt scoret Malin S. Mossing med et skudd sikkert til side for Tingvoll-keeperen, og dermed klar seier 3-0.  Tingvoll slapp aldri gjennom vårt gode forsvar, og hadde ikke en eneste 100% sjanse i kampen.  Men så lenge vi ledet 1-0 var kampen likevel lenge spennende for oss som fulgte kampen fra sidelinjen.
Førsteårs G14-spiller Per Sindre Ulvund viste god teknikk og spilleforståelse – og spilte en meget god kamp på midtbanen mot Tingvoll.
Neste kamp blir på Bordholmen neste onsdag kl 19, mot Surnadal.
De kan og gå inn på il.søya og følge sesongen der.
Publisert: 23. april 2010, 10:16