Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Stem på Terje N!!

Elinor Bolme Onsdag 15. januar 2014

Idrettsrådet i Surnadal har i dag i samarbeid med Driva lansert fem kandidatar til å motta «Publikums hederspris» som skal delast ut på Idrettens festaften i Surnadal kulturhus 8. februar. Dei fem nominerte er: Ingvar Sæther, Tonje Fuglås Kvendbø, Svein Dalen, Trollheimen kjøre- og ridelag, og Todalens eigen Terje Nordvik.

Driva har i dag oppretta ei eiga side for å avgi stemme på Driva.no, fram til 5. februar. Her verkar det ikkje som om det ligg inne med restriksjonar om å stemme berre ein gong dagleg, så stem i veg.

Om Terje står det: Han har over mange, mange år gjort en fantastisk innsats med ungdomsfotballen –både for egen klubb og naboklubbene. Først og fremst som «manager» for sine lag (fra knøtt og oppover til og med junior) -men også som ivrig drivkraft i etableringen av det nåværende samarbeidet mellom IL Søya, Kvass/Ulvungen FK og Todalen IL. Så sent som sesongen 2012 var han SJEF for klubbens felles G19-lag.

 

Vi held ein knapp på Terje N og anbefaler flest muleg til å Avgi din stemme her!! Her finn du óg beskrivelse av dei andre kandidatane.

Publisert: 15. januar 2014, 21:22