Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Stangvikfestivalen 2014 i rute

Elinor Bolme Måndag 10. mars 2014

Fra arrangørene av Stangvikfestivalen meldes det at årets festival er godt i rute. Fisken er fiska, filetert og tilberedt til dei beste fiskeburgarar ein kan tenkje seg.

Stangvikfestivalen er ein klassisk kammermusikkfestival, der stikkorda  er kvalitet, intimitet og stor spennvidde, som inneheld alt frå klassisk moderne musikk til fotballturnering.

Filitering stangvikfestival

Dugndasgjenegen var første helga i mars samla i Bondehuset, for tilberedning av fiskeburgarane som festivalen har som eit av sine varemerkjer. Karane ståka ute med fiskefilitering i finveret. Rune Forslund, Einar Grønnes og Jarle Røkkum.

Anne Nes

Mens damene tok kommandoen på kjøkkenet med speing og steiking. Anne Nes i aksjon.

Stangvikfestivalen 2014 blir arrangert i tidsrommet 24.-27- juli. Festivalen har som alle andre arrangemet med respekt for seg sjølv eiga Facebookside, der de kjem til å halda publikumet sitt oppdatert: Stangvikfestivalen 2014 Programmet er enno ikkje klart, men kjenner vi komiteen rett blir det i allefall tosidigt, og vel så det. Festivalen har og si eiga heimeside som blir oppdatert undervegs: www.stangvikfestivalen.no

 

Først publisert: 10. mars 2014, 06:25 - Sist oppdatert: 9. mars 2014, 21:41