Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Standup på kulturhuset!

Elinor Bolme Laurdag 9. desember 2017

Gjør deg klar til ett av årets morsomste og mest omtalte standup-show – Terje Sporsem kommer til Surnadal kulturhus torsdag 14. desember.

Sporsems nye forestilling «Religion» har allerede begeistret både kritikere og publikum landet over. Med sin avvæpnende og morsomme stil på scenen får han både de med en tro, og de som ikke tror, til å le både av seg selv og ikke minst de merkelige hendelsene som ligger bak de fleste religioner.

Hva fikk en gjeng trøndere til å konvertere til islam og reise til Syria for å kjempe med IS? Hvorfor protesterte ingen da Abraham ville omskjære alle? Bør man egentlig leve etter Dalai Lamas visdomsord?  Og hvorfor ønsket ikke Muhammed å bli avbildet? Dette er noen av spørsmålene Terje stiller seg i sitt nye show der han innimellom ekstraforestilling på ekstraforestilling på Sunnmøre tar en avstikker opp til Surnadal.

Regi på forestillingen er ved den prisvinnende regissøren Per-Olav Sørensen som bl.a har stått bak verdensuksesser som «Nobel» og «Kampen om tungtvannet». Dette er Terje og Per-Olavs tredje humorsamarbeid

Publisert: 9. desember 2017, 09:44