Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Ståle overlet «roret» til Ola

Jon Olav Ørsal Fredag 24. oktober 2014

Tysdag var det årsmøte i Todalen Bondelag. Vi har tidlegare omtalt at Ola G. Kvendset tok over ledarjobben etter Ståle Ansnes. Ståle gikk no ut av styret i laget, etter 21 år i forskjellige styreverv – dei siste åra som leiar i laget. Frå årsmøtet har vi fått eit kortfatta møtereferat frå Håvard Halset som er nestleiar i laget……

«Møtet startet med middag, som i år bestod av rømmegrøt med spekemat. Til kaffen holdt leder i Møre og Romsdal Bondelag Inge Martin Karlsvik et innlegg om hvordan «ståda» er pr dags dato med landbruket i Norge, og hvilke ufordringer vi står foran i norsk matproduksjon, og på verdensbasis generelt.
 StaaleA_Karlsvik_000457_2
Etterpå var det årsmøte, og som kjent takket Ståle av etter 21! år i styret. Ola rykte opp fra styremedlem til leder, og Sven Olav Svinvik kom inn som nytt styremedlem. Det er pr dags dato 37 medlemmer i Todalen Bondelag.
2014 har vært et aktivt år for laget. Den tradisjonelle skolefrokosten i starten av februar er alltid en suksess. Av større arrangement var åpen gård i Viastua verdt å nevne. Her var det ca 200 besøkende denne dagen. Ellers har det vært både medlemsmøter og sosiale sammenkomster både med og uten faglig tema for medlemmene.
2015 blir også et aktivt år. Skolefrokosten er en selvfølge, samt at vi har planer om fagturer, medlemsmøter, sammenkomster og andre arrangement både med og uten faglig innhold.»
Publisert: 24. oktober 2014, 20:13