Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Sosialt med romjulsmarsj på Nordvik

Sverre Kjølstad Sundag 30. desember 2018

Godt over 50 personer med stort og smått deltok på romjulsmarsjen som Nordvik Grendalag arrangerte. Det var de fleste av det sittende styret som hadde lagt til rette med servering av kakao, gløgg og pepperkaker. Andreas Bele fungerte som fyrbøter, noe som gjorde at det brant lystelig i peisen ved enden av grillen. Det vart utdelt gratis lodd til alle som deltok, og ved trekningen til slutt vart det to heldigevinnere av hver sin twistpose.

Samtidig som marsjen gjekk var det åpen kaffe i Slettneset Steinovnsbakeri, og en del av deltakerne fant veien dit for servering og en liten handel. Mange fant det mest behagelig og oppholde seg ved lekeplassen da de hadde gått et stykke for å komme dit, og koste seg med gløgg og pepperkaker. For den yngre garde vart apparatene på lekeplassen flittig brukt hele tiden.

Noen hadde lyst på en lengre tur og forsvant ned Slettnesvegen, forbi Åsbøhagen, og videre utover Haltbakkvegen og tilbake. Selv om det gikk en kraftig sluddeling helt fram til start kl. 1300, var værgudene rause, ogmarsjen foregikk uten nedbør. Dette er et flott tiltak som gjør at en får røre litt på seg, samtidig som det er veldig sosialt.  

Under er et rikholdig bildegaleri fra dagens aktivitet. Alle foto Sverre Kjølstad

 

Publisert: 30. desember 2018, 21:19