Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Søndagskveld med sjakkprat

Jon Olav Ørsal Tysdag 18. oktober 2016

Dei to siste vintrane har det vore sjakkturnering og sjakk-kveldar på Matkroken. Komande søndagskveld inviteres alle sjakkinteressert til å kome til Matkroken for å diskutere vinterens opplegg.  Dette er heilt uformellt og risikofritt og både nybynnarar og veteranar blir oppfordra til å møte, fortel Anders Talgø som er sekretær for gruppa.

I august ble det sendt ut oppfordring på todalen.no om å melde seg på årets sjakkturnering som var planlagt for 2016/2017.. Det har vært svært lite interesse for turneringa – kun 4 -5 personer er registrert  påmeldt hos Anders Talgø.

Sjakk_2296

Er du sjakkinteressert, så møt opp og ta del i debatten om kva som skal skje med sjakken i vinter. Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Sjakk-klubben inviterer derfor alle sjakkinteresserte til uformell sjakkprat og sjakkspill på Matkroken førstkommende søndag 23.10.  kl. 19.30.  For at vi skal komme videre med sjakkspill utover vinteren, er det svært viktig at alle som har lyst med sjakk, både unge og gamle, nybegynnere og veteraner møter opp, slik at vi kan legge en plan for hvordan vi skal gjøre dette videre utover høst og vinter.

Skal vi bare treffes annenhver søndag kveld og spille kamper? – eller skal vi lage en turnering, med finale 2. påskedag som i fjor ???  – Eller skal vi legge sjakken på hylla!!  Dette er sentrale spørsmål vi må ta stilling til!

Velkomne til møte alle sammen!

Publisert: 18. oktober 2016, 22:04