Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Sommerens store eventyr på Gråhaugen er i gang.

Elsa Jensvold Torsdag 30. juni 2016

To overnattingsleirer med flotte turer og full innsats på oppgaveløypa siste dag. Mange slitne men fornøyde unger har reist fra Gråhaugen med gode minner, nye mestringer og gode bekjentskaper.

I går var det avreise for tweens-deltakerne som skulle opp til Svartvatnet for å klatre sammen med Ole Mauset, lage Cowboy-mat på stormkjøkken og ha bibeltime og leirkveld i lavoene.Her oppe i Trollheimen er det ekstra godt å sove ute i den friske fjell-lufta.
Vi ønsker dem god tur sammen med 12 ungdomsledere som gleder seg til uteliv sammen med deltakerne.

IMG_3658

Flott gapahuk med mange muligheter.

Søndag starter sommerens nykommer på menighetenes leirliste. UNGDOMSLEIR PÅ VAULEN.
Her er alle fra 8.klasse velkommen til å være med på tre dager med kanopadling, garnfiske, grottetur og mye uteliv. Dette er leiren der det sosiale er i fokus. I tillegg ønsker vi å la deltakerne få føle litt av hva det vil si å være leder. Hva det vil si å hjelpe seg selv og andre, ta ansvar, gjøre oppgaver du får og kanskje noen du bare tar fordi det trengs. Kanskje er dette leiren der du får nye venner du kan henge i lag med gjennom ungdomsåra.

IMG_3662

Her kan man bruke kano, selv om vatna ved Vaulen er mye nedtappa akkurat nå

Vi skal bruke kano til og fra Vaulen. Ikke så mye gåing, men mere roing. Det er fortsatt plass til noen flere, så bare meld deg på.

 

Publisert: 30. juni 2016, 20:53