Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Solid innsats i Sunnmørshallen

Solid innsats i Sunnmørshallen

Jon Olav Ørsal Måndag 17. januar 2011

Lørdag var det bylagsturnering i Sunnmørshallen i Ålesund, der fylkets antatt beste 13-14 åringer er delt i 4 regionlag (Kristiansund, Molde, Ålesund og Ulsteinvik). «Kristiansund bylag» stilte med Ørjan Nes Haugen og Brage Hauglann Talgø i startoppstillingen da de vant sin første kamp med 2-1 mot «Team Søre» (Ulsteinvik og omegn) lørdag formiddag. Og senere på dagen ble det 1-1 mot «Molde bylag» i finalekampen, også da med våre to spillere på laget fra start.

I tillegg til våre to gutter er Surnadal sin keeper Steinar Ranheim også med i den 18 mann store bylagstroppen. Tor Martin Adriansen (CFK) og Christopher Aune (AK) scoret mot Team Søre, mens Sindre Sæther Ulfsnes (Sunndal) satte inn utligningen mot Molde.

Ørjan spiller midtstopper på bylaget (som på klubblaget), og hadde sammen sine kamerater fra CFK og KFK stort sett god kontroll i forsvaret. Brage har etablert seg på bylaget som indreløper, og kjempet som vanlig knallhardt i duellene og vant mange baller på midtbanen. Begge to markerte seg også offensivt. Ørjan var oppe på alle dødballer, og var svært nær ved scoring på et par cornere, mens Brage slo en nydelig målgivende pasning ved seiersmålet i første kamp.

 Jentene i samme aldersgruppe hadde også sin tilsvarende turnering i Sunnmørshallen lørdag, der Hanne Heggset, Ingrid Dannevig og Mari Smevoll fra Surnadal alle gjorde en flott figur på «Kristiansund». Jentene vant også hele turneringen, så det er tydelig at det skjer mye positivt når det gjelder spillerutvikling på Nordmøre.

Først publisert: 17. januar 2011, 06:00 - Sist oppdatert: 16. januar 2011, 20:20