Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Smekkfullt med bare damer

Elinor Bolme Torsdag 30. oktober 2014

Byggmakker og Hageland arrangerte i går kveld for tredje år på rad, Damenes aften i sine lokaler. Slike arrangementer er alltid en liten risiko å arrangere, da det  ikke alltid slår like godt ann. Men denne gangen gikk det i alle fall ikke skeis. Over 200 skuelystne damer var samlet til egen fagkveld med tips og inspirasjon fra flere aktører.

Jotun hadde fått en lengre sesjon der Thomas Holm gikk igjennom siste års kolleksjon innen deres malingskolleksjon. Han fortalte litt om de ulike strukturer og glanser som de ulike fargevariantene er å finnes i, og hadde definitivt mye fint å vise frem. Også Moelven, Foss kjøkken og Borge tapet hadde ulike stands der samtlige var innom for å få et innblikk i hva som er in for tiden.

Toril Redalen hadde demonstrasjon av enkle tips og triks for å legge helt enkle men utrolig fine dekorasjoner i ulike utførelser. Mange dro nok litt rikere hjem på ideer herfra. Trioen Britt G. Moen, Solveig Haglund og May Iren Dønheim Hovde tryllet frem enkle, smakfulle og kortreiste retter. De serverte smaksprøver på flere ulike saft typer, bakverk, grønnsakssuppe og wraps.

Og både Byggmakker og Hageland hadde sine butikker åpne for shopping naturligvis. Hageland har fått inn sin juleutstilling, og mange benyttet anledningen til å «ta med seg» litt inspirasjon hjem igjen.

Til å holde tråden i arrangementet var det innleid ekspertise frå Eide. Odd Arne Halås er mer som en stand-up komiker som har turnert i overkant av 20 år  Han bydde definitivt på seg selv til stor forlystelse for de fremmøtte. Han avsluttet det hele med god gammeldags basar, der alle fremmøtte hadde fått to lodder hver i sin utdelte goodiebag fult med inspirasjon og godsaker som de kunne vinne på.

Under er et galleri fra en underholdende og inspirerende kveld, med et konsept som så absolutt slår ann i Surnadal. Alle foto ElinorB

Publisert: 30. oktober 2014, 21:13