Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Skog-kompaniet AS: Søker ny daglig leder

Jon Olav Ørsal Fredag 17. januar 2014

Kristen Bruset slutter som daglig leder i Skog-kompaniet, og nå søker selskapet som har kontor i Næringshagen på Skei etter han etterfølger. Skog-kompaniet har ca 25,0 mill i årsomsetning, og har heile landet som satsingsområde. Selskapet har to hovudsatsingsområder, som er vegkantrydding og konsulentvirksomhet.

Det siste året har selskapet ansatt Palmer Vikan som driftsleder. Vikan har hovedansvar for den daglige drifta i entreprenørvirksomheten i selskapet. Innen konsulentvirksomheten er det størst fokus på tjenester for Statnett. Her bistår Skog-kompaniet Statnett ved nye linjeutbygginger. Skog-kompaniets konsulenter planlegger skogrydding i prosjektene og står for kontroll og oppfølging av de som utfører skogrydding for Statnett.

Skog-kompaniet har tatt over selskapet Krogset veg og miljø AS, og er nå eneeier i dette selskapet. Skog-kompaniet har tatt inn maskiner og mannskap fra selskapet og driver aktiviteten videre i et samlet firma. De største eierne i Skog-kompaniet er i dag Alsco AS Ura Holding som eier 26 % hver.

Søknadsfristen er 29. januar 2014, og stillingsannonsen med alle opplysninger kan du laste ned her.

Publisert: 17. januar 2014, 03:00