Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Sjøfiskekveld på Nordvik

Elinor Bolme Torsdag 5. juli 2018

I morgen ønsker Surnadal Jeger og fiskeforening velkommen til Fiskesommer og sjøfiske på Nordvik mellom klokka 19 og 21.

Som tidligere år inviterer de alle barn med foreldre for å fiske etter det havet har å by på. Alle vil få god hjelp fra de i Surnadal Jeger og Fiskerforening, slik at flest mulig av barna får fisk.  Ungene vil få mulighet til å bli med ut på fjorden med båt.Oppmøte ved gapahuken til Ola Røe på Nordvik klokken 19. Følg skiltingen fra hovedveien.

Ta gjerne med egen fiskestang, redningsvest og utstyr om dere har. SJFF har en god del fiskestenger, redningsvester og utstyr til utlån om det er behov. I tillegg kan det være lurt å ta med støvler og klær etter forholdene. Vannet er som kjent vått..

SJFF stiller også med premier til alle barna og en ekstra premie til de som får den største fisken og flest fisk. 

Underveis blir det servert grillmat og drikke, og alt er naturlig vis gratis. Arrangementet er åpent for alle, medlemmer eller ikke, men det er mulighet for å melde seg inn i Surnadal Jeger og Fiskerforening i løpet av kvelden for de som ønsker det. Alle som melder seg inn vil få flotte velkomstgaver.

Publisert: 5. juli 2018, 19:22