Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Sjekk Nordmøre – kom på Trondheimstreff!

Jon Olav Ørsal Laurdag 27. februar 2016

Trondheimstreffet – som i år arrangeres for 4. gang –  har blitt en viktig arena for bedrifter som ønsker å profilere seg for fremtidige arbeidstakere og «sjekkested» for nordmøringer som kan tenke seg å komme  tilbake til Nordmøre etter endt utdanning eller noen års arbeid i Trondheim. Torsdag 3. mars er det klart for nytt trondheimstreff, og det skjer i Dokk-huset fra kl 18.00 og utover. Bla videre og les mere om Trondheimstreffet

Sjekk Nordmøre Trondheimstreff – bli kjent med en region i positiv utvikling!
Utviklingsprogrammet for Surnadal og Sunndal inviterer for 4. gang til rekrutteringstreff på Dokkhuset i Trondheim!  Dette er en viktig møteplass for næringsliv, kommuner og framtidig arbeidskraft.  Næringslivet i Surnadal og Sunndal går så det suser! Hydro Sunndal har levert tidenes nest beste resultat, Pipelife har for første gang passert 1 mrd i omsetning og bedriftsnettverket In2Offshore med bedrifter fra regionen går bra til tross for nedgang i oljenæringa. Vi ser nå viktigheten av å synliggjøre at næringslivet går bra, selv om det er tøffere tider innenfor mange bransjer, og gleder oss til å markedsføre en region i positiv utvikling når vi inntar Trondheim og Dokkhuset den 3. mars!
Hva er Trondheimstreff?
Rekruttering er en viktig del av utviklingsprogrammet for Sunndal og Surnadal sin satsing og Trondheimstreffet er nå en etablert arena. Treffet finner sted på Dokkhuset scene, med bedriftspresentasjoner, kulturinnslag og ikke minst tid til å knytte kontakter. I fjor deltok 12 bedrifter på stand i tillegg til kommunene, og ca. 70 registrerte besøkende. Flere av disse fikk jobb og flyttet til regionen i etterkant. En svært positiv evaluering av treffet viser en klar støtte fra både bedrifter og besøkende til å videreføre arrangementet.  Deltakerne på Trondheimstreffene uttaler at det viktigste er å få informasjon om bedrifter og jobbmuligheter. I tillegg vektlegger de det sosiale som svært positivt. For bedriftene er langsiktig rekrutteringseffekt, det å være synlig, samt å bygge nettverk med andre bedrifter i regionen, viktig. 
Rekrutteringsarbeidet er et langsiktig arbeid, så det å være synlig og å etablere relasjoner til potensiell framtidig arbeidskraft, er like viktig som å rekruttere til konkrete stillinger. Det er derfor ikke nødvendigvis slik at alle bedriftene som deltar er i en rekrutteringssituasjon, men de tenker langsiktig.
Og selv om treffet nå er etablert i Trondheim, hvor tross alt mesteparten av ungdommene fra regionen vår studerer og bosetter seg, er vi også interessert i å nå ut til ungdom i andre deler av landet. Vi har ønske om å gjennomføre treff andre steder framover.

Øyvind og Aksel ODA Connect

Øyvind Nordvik og Aksel Sæsbøe, ODA Connect

Hvem er med?
13 bedrifter er så langt påmeldt til årets treff 3. mars:
– Surnadal Sparebank – Surnadal kommune – SIV Industri-inkubator AS inkl. dei tre nettverka, In2offshore, Den Gode Maten, Innovasjonstre – Svorka Energi AS – Pipelife Norge AS – AMFI Drift/Amfi Kreativ – Gjensidige Forsikring – Sunndal kommune – Storvik – Hydro Sunndal – Grytnes – ODA Connect (tidl. Sunndal vikarbyrå) – Sunndal Næringsselskap

tommy_pedersen

Tommy Pedersen i Surnadal Sparebank, avd. Trondheim

Surnadal sparebank er trofast hovedsponsor, og har vært med alle 4 årene. Banken vil under treffet markere 10 årsjubileum for filialen i Trondheim og bidrar med en skikkelig surprise under arrangementet. Surprisen vil garantert sette fart i topplokket og lattermusklene!

  • Vi håper at flest mulig tar turen og investerer noen timer i å knytte kontakter som kan bli verdifulle på sikt. Som banken for bygda er det viktig å være synlig, i tillegg ønsker vi å profilere oss som en attraktiv arbeidsplass, sier avdelingsbanksjef Tommy Pedersen ved Surnadal Sparebanks filial i Trondheim.
  • For oss er deltakelse på Trondheimstreffet viktig på to nivå; vi ønsker å profilere oss både for kunder og for potensielle arbeidstakere. Vi har ledige stillinger innenfor bygg og anlegg, helsesektoren og olje- og gassektoren. Sjekk Nordmøre – Trondheimstreff er et positivt treffsted, sier daglig leder i ODA Connect, Aksel Sæsbøe.

Kom og sjekk oss ut!
Vi vil oppfordre alle interesserte, enten du har eller har, ikke kjennskap til Sunndal eller Surnadal, til å ta turen til Dokkhuset den 3. mars. Kom og sjekk oss ut!  Les mer om utviklingsprogrammet for Sunndal og Surnadal/Sjekk Nordmøre på http://sjekknordmore.no

susu_adm

SUSU-administrasjonen

 

 

 
 

 

 

 

Publisert: 27. februar 2016, 05:00