Hopp under nyhetssakene
Seier mot ungt Moldelag.

Knut Haugen, IL Søya Måndag 20. september 2010
Vi var forberedt på at bortekampen mot Molde 4 (som ennå ikke har vunnet kamp i finalespillet) kunne bli en vanskeligere oppgave enn tabellen skulle tilsi.  Molde sitt neste beste G14-lag består av 97- og 98-modeller med teknisk høyt ferdighetsnivå.

Og vår store supportergjeng på  Molde Idrettspark (gamle Molde stadion) fikk se en heller svak 1. omgang, der hjemmelaget til tider var godt med i kampen.  Vi mistet stadig vekk ballen til kortvokste og lette motstandere.  Selv om vi hadde nok sjanser til å score både 3 og 4 mål i 1. omgang, så var det i stedet Molde som fikk ledermålet like før pause. I pausen var vi enig om at vi måtte få opp presisjonen i pasningsspillet og være roligere i avslutningene.  Mange spillere virket litt stresset i dag.  Og allerede etter ett minutts spill i 2. omgang fikk vi roet nervene litt, da Henrik Melkild (kom inn som innbytter i pausen) var frampå og utlignet ved å sette inn en retur fra keeper.  Spillet ble noe bedre i 2. omgang, men fortsatt mistet vi ballen altfor enkelt til motstanderen.  Men vi fortsatte ihvertfall å skape målsjanser, og midt i omgangen lykkes vi endelig da storebror Bjørnar Melkild sørget for ledermålet. Dette resultatet stod seg helt til slutt, vi kunne ta med oss 3 poeng hjem.  Meget fortjent seier mot et ungt Molde-lag, men en spillemessig var nok dette en av årets svakeste kamper av oss.
 Bjørnar Melkild, toppscorar på laget denne sesongen, med 12 mål.

Etter kampen gikk turen til Aker stadion, der vi fikk se at Molde vant 1-0 mot Hønefoss.
Publisert: 20. september 2010, 10:17