Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

RAUS 2018 er tilbake på Gammelfabrikken!

Jon Olav Ørsal Torsdag 20. september 2018

Tradisjonen tro kommer norske låtskrivere til bygda for å la seg inspirere og skrive. Noen gjengangere, og noen svært spennende og nye navn. Som erstatter for Amund Maarud kommer gitarfantomet på 21 år, Magnus Berg. – Han har allerede etablert seg i toppen av gitarhimmelen, og er spådd en internasjonal, lysende karriere på grunn av sitt blendende gitarspill.

Raus 2018 er like rundt hjørnet – litt av eit stjernegalleri som Eric Malling har klart å samle på Todalshytta på låtskriverseminar og som bidragsytere til Raus 2018. Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Ny er også Marie Kristin Dale, spellemannsprisvinner i 2016 med sitt flotte band MK´s Marvellous Medicine. Marie er en uvirkelig god gitarist, kvinnelige gitarhelter er det langt mellom, men Marie er en flott sanger og låtskriver i tillegg. Conor Patrick er aktuell både som produsent for Jo Sverre Sandes flotte produksjoner, og som  artist i eget navn med The Shooting Tsar Orchestra. Pianolegenden Dr Bekken ala Tor Einar Bekken deltar på seminaret for første gang, mens Terje Nordgarden, Johanna Demker og Hege Øversveen representerer de etablerte her. I sum blir dette en spennende gjeng, med forskjellige innfallsvinkler og erfaringer. 

Og onsdag 26. september får vi et innsyn i hva denne låstskrivergjengen har fått til i år.  – Konserten er tilbake på Gammelfabrikken som er ein perfekt arena og perfekte omgivelser for denne konserten.  Nedenfor kan du sjå plakaten, og så kan du berre begynne å gle deg!

 

 

Først publisert: 20. september 2018, 21:22 - Sist oppdatert: 28. september 2018, 11:06