Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

PULS – magisk teater

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 14. september 2022

Teatret Vårt kjem til Surnadal kulturhus tysdag 20. september klokka 18:00 med forestillinga «Menneske, maskin og magisk rabalder». Dette er ei framsyning som opprinneleg er produsert av Cirka Teater, men som Teatret Vårt no har co-produsert. 

Puls. Foto: Kristian Wanvik

«Tenk deg at du støter på en diger kube! En massiv klump av rust, metall og skrot. Som en sammenklemt skraphaug fra fortida. Så begynner kuben å våkne, og med ett er du fanget i en rekke av rare, uforståelige hendelser. Hva er det kuben vil med deg? Er det noen som styrer den? Og ikke minst: kommer du noen gang til å slippe unna …?»

Puls. Foto: Kristian Wanvik

«Puls løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. Men hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Kan oppfinnelsene våre komme til å forandre oss på en måte som vi overhodet ikke kunne ha forutsett?»

«Puls er en morsom og spenningsfylt forestilling som leker med illusjoner gjennom fysisk, ordløst samspill og spektakulære effekter med mange overraskelser. Denne forestillingen er noe du aldri har sett før – rett og slett en gavepakke av overraskelser, spenning og magi!»

Puls. Foto: Kristian Wanvik

Cirka Teater er eit av landets mest erfarne scenekunstkompani. Dei har produsert meir enn 40 framsyningar som har vore spela både nasjonalt og internasjonalt, fått mange utmerkingar og imponert tusenvis av publikummarar. Teatret Vårt er stolte over å kunne co-produsere Puls saman med dei.

Framsyninga har nokre sekvensar med høg lyd, så det kan vere lurt å ta med øreproppar for små/følsomme øyrer!

Framsyninga passer for alle frå åtte år og oppover!

Kjøp billetter til PULS

Publisert: 14. september 2022, 15:22