Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Pris til Talgø – Beste stand på Bygg Reis Deg 2019

Jon Olav Ørsal Fredag 18. oktober 2019

Selv om Innovasjonsprisen 2019 «glapp på målstreken», så vart det likevel en prestisjetung pris på Talgø MøreTre!  I dag troppet nemlig juryen opp på Talgø MøreTres stand med flott diplom og  blomster, og kunne berette at Talgø MøreTre var valgt som beste stand på Bygg Reis Deg 2019.

Det synlige beviset – diplomet som forteller at Talgø MøreTre hadde beste stand på BRD 2019. Foto: Talgø Marketing

I Byggindustrien Bygg.no er valget av Talgø som vinner begrunnet slik:  «Det luktet treverk og seier på Talgø MøreTre sin stand da Bygg Reis Degs beste stand for 2019 ble kåret fredag.
Juryen, bestående av Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg, Aslaug Koksvik i Virke Byggevarehandel og Trine Dyrstad i Byggevareindustriens forening, troppet opp med diplom og blomster hos trevareleverandøren, og ble møtt med jubel og tilløp til gledestårer fra markedssjef Heid Snekvik.
‒ Vi vant! Jeg holder på å bli rørt, sa Snekvik da Bygg Reis Deg-sjef Nybø røpte hvorfor de besøkte Talgø-standen.
Innbydende og informativ
Juryen har gjennom hele messen vurdert de over 500 utstillerne på byggevaremessen på både utseende, innhold og evne til å vise frem produktene.
Jurymedlemmene Aslaug Koksvik og Trine Dyrstad skryter av prisvinnerens evne til å trekke folk inn, holde på dem og gi god informasjon om varene sine.»

Vi i Todalen.no stiller oss i rekken av gratulanter!

Publisert: 18. oktober 2019, 15:11