Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Pressemelding frå Svorka

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 18. februar 2021

Som vi skreiv i ei sak sist fredag, så går Svorka no altså over frå Telenor til Telia som sin TV-leverandør. I ei pressemelding frå Svorka no i dag får du litt meir informasjon om kva denne overgangen inneber for deg som TV-kunde. Her er det og informasjon som skal gjere denne overgangen så smidig som mogleg for deg som kunde. 


Svorka AS, Surnadal
Torsdag 18.02.21

PRESSEMELDING VEDRØRENDE OVERGANG FRA TELENOR TIL TELIA TV-TJENESTER

Vi sender nå ut ny dekoder, Telia box, til alle våre TV-kunder. For å sikre at alle bli fulgt opp, har vi delt inn våre kunder i geografiske områder som mottar boksen de kommende ukene. Her kan du lese mer om når du kan forvente din forsendelse.
Du vil få en SMS fra Svorka om at det snart er din tur å motta Telia box. Når boksen er på vei, vil du få en SMS fra posten om forsendelsen. I SMS fra posten får du muligheten til å velge hvor du vil ha pakken levert om du ikke skulle ha plass i postkassen eller kanskje ikke er hjemme på tidspunktet.

I esken har vi lagt inn en enkel og lett forståelig guide til oppkobling av din Telia box, spesielt laget til Svorka sine kunder. Skulle du likevel ha behov for hjelp kan du kontakte vår kundeservice og vi hjelper deg gjerne.

Du lyt berre gle de`

Mvh

Teamet for din hverdagsflyt, Svorka


 

Publisert: 18. februar 2021, 11:48