Jammen vart den nye terrassen på Todalshytta ferdig i dag, og derme man den takast i bruk alt på 17. mai dersom vêr og temperatur held seg innafor komfortsona. Som vi har skrive tidlegare vil det bli servert 3-retters 17.-maimeny på Todalshytta på grunnlovsdagen.
Magne Søyset har nok stressa litt den siste tida for å bli ferdig i tide, og slik vart det. Den gamle uteterrassen er også oppdatert med nytt dekke, så i sommar skal det bli mange høgtidsstunder med god mat og drikke på uteterrassane, lover Arve Evensen som er vert på Todalshytta.
Først ute til å ta i bruk den nye terrassen vart imidlertid Bjørnar Gullbrekken og Harald Bjørlykke frå Trondheim, som har vore i området for å gå på ski. Da vi var innom satt dei på terrassen og venta på servering, og nytta høvet til å gjenopprette væskebalansen etter dagens tur til Snøfjellet. I går var dei på tilsvarende topptur til Ytre Sula, og kan rapportere om godt føre og fine tilhøve – faktisk var det tørr nysnø på toppene.
Les også om 17.mai-menyen på Todalshytta – følg linken her