Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Pippi feirer jul i kulturhuset!!

Pippi feirer jul i kulturhuset!!

Jon Olav Ørsal Fredag 4. november 2011

Hei,  Pippi Langstrømpe starter julefeiringen her hos oss i Surnadal kulturhus tirsdag den 15.november.  Kanskje tidlig, men den dama overdriver med det meste, skriver kulturhussjef Karstein telstad i ein e-post til Todalen.no.  «Pippi feirer jul» er en splitter ny teaterforestilling om vår alles kjære Pippi. Den hadde verdenspremiere på Liseberg, julen 2009, og vi er veldig stolte over å kunne vise denne forestillingen for aller første gang i Norge.

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller ganske enkelt Pippi, er i full gang med juleforberedelsene. Men skal hun feire julen alene? Fru Prysselius vil ha Pippi på barnehjemmet i julen. Men Pippi vil ikke på noe barnehjem. Hun føler seg slett ikke ensom. Hun har jo både Herr Nilsson, apen sin, og Lille Gubben, hesten, og sannelig har det ikke flyttet inn en ny liten venn i veggen hennes. Dessuten kommer det sikkert noen på besøk. Blom og Dunder-Karlsson vil nok prøve å stjele litt julepenger og det er alltid morsomt å leke med politikonstablene Kling og Klang. Tommy og Annika må jo feire julen hjemme, men de vil gjerne være sammen med Pippi også. Kanskje de har en plan?

OBS!  Ta med kamera.  Alle barn får hilse på PIPPI etter forestillingen!!!  Forestillingen koster kr 195,- både for store og små. Vil du kjøpe billett på nettet kan du gjøre det ved å klikke på linken her.

Publisert: 4. november 2011, 21:00