Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Påmelding til Ungdomens kulturmønstring

Påmelding til Ungdomens kulturmønstring

Elinor Bolme Laurdag 8. desember 2012

UKM er en åpen arena for ungdommer mellom 13 og 19 år, hvor du kan delta med absolutt hva som helst! Det kan for eksempel være sjonglering, smykkedesign, fotballtriksing, fotografier, stand-up, sang, en novelle, band, dans eller som scenetekniker, konferansier, arrangør eller journalist – Alt er ønsket!

UKM er en super mulighet for å møte mennesker med like interesser, dele erfaringer, videreutvikle talentet sitt og bygge nettverk. Det er til sammen over 20 000 fra hele landet som deltar i kommunene hvert år, og til slutt er det 500 stykker som drar til UKM-festivalen!

Vi håper at så mange som mulig melder seg på i Surnadal, Rindal og Halsa skriv Lars Sæther i en epost til redaksjonen, så vi får vist frem det de tre kommunene har å by på! 2. februar er det klart for lokalmønstrina i Storstuå,  ved Surnadal kulturhus.

Gå inn på www.ukm.no for informasjon og påmelding, og gjør som Karpe Diem, Jenny Langlo, Black Sheeps, Moddi, Lido Lido og 300 000 andre: Bli med på UKM! oppfordrer arrangørene.

Publisert: 8. desember 2012, 17:52