Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

På lag med todalen.no og skilandslaget

Elinor Bolme Laurdag 25. april 2015

Som de fleste kanskje har fått med seg har vi på nyåret etter siste medlemskampanje hanket inn flere nye bedriftsmedlemmer. Og for at disse skal bli værende hos oss ønsker vi å synliggjøre de her på nettstedet i ny og ned. BDO er ett av disse som nå har valgt å bidra til vår eksistens med et bedriftsmedlemsskap.

BDO er bransjens største aktør innen revisjon- og rådgivningsvirksomhet i Midt-Norge med over 200 ansatte med tverrfaglig kompetanse innen revisjon, skatt og avgift, rådgivning samt regnskap.

På landsbasis jobber 1350 ansatte fordelt på nærmere 70 kontor. Til og med en todaling, som har vært en sterk pådriver til at BDO ønsker å være medlem hos oss samt å serve oss med litt stoff om bedriften:

 

Lokal forankring og partnernærhet til kunden har bidratt sterkt til vår suksess. Vi etterstreber til enhver tid å ha nær og god kundekontakt på alle nivåer i organisasjonen – fra kontor, partner og til den enkelte medarbeider du møter.

BDO tilbyr tjenester innen revisjon, skatt og avgift, rådgivning og foretaksservice. Kundene våre spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter. Våre medarbeidere er økonomer, revisorer og advokater med sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap.

Internasjonalt er BDO til stede i 152 land og teller 60 000 ansatte. Vi samarbeider tett med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder med spesielle rådgivningsbehov.

Idrettsgleden er stor i BDO. Våre revisorer og rådgivere er godt kjent med muligheter og utfordringer innenfor idretten. Mange foreninger og lokale lag har av den grunn valgt å jobbe tett med oss.

BDO er engasjert og stolt støttespiller til lokalt idrettsarbeid landet over. Vi er også stolte over å være med på lag med langrennseliten.

bdomila 

I den anledning inviterer vi alle interesserte til BDO-Mila 2015, et sprekt og sosialt terrengløp på Festningen i Trondheim 21. mai.
For femte året på rad samler BDO over 1000 deltagere, både store og små. Her kan du gå, løpe, konkurrere mot deg selv eller mot noen av våre kjente langrennstopper.  

Ta med familie, venner eller en kollega – og meld deg på i dag!
Gratis deltagelse og t-skjorte til alle.

For mer informasjon, video/bilder og påmelding, se http://www.bdomila.no/

BDO – et bevisst valg.

bilde1

 

Først publisert: 25. april 2015, 22:32 - Sist oppdatert: 26. april 2015, 11:24