Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Onsdag blir det lapskaus på eldremiddagen

Jon Olav Ørsal Fredag 3. oktober 2014

Eldremiddagen er godt igang igjen etter sommarferien. Sist onsdag var det rømmegraut og spekemat på menyen, der veterankokkane Jenny Kvendset og Olina Halle trakterte gjestane med god heimlaga rømmegraut. Komande onsdag er det lapskaus som står på menyen, som dei fleste onsdagane består av god og heimlaga humannskost. Både todalingar og utabygdes nyttar seg av dette populære tilbodet som foregår i sanitetshuset kvar onsdag. Komande onsdag er det lapskaus på menyen.

Sist onsdag vart det e-postkrøll med invitasjonane som gikk til avisene, fortel Reidun Østvik, men til tross for dette kom det 16 personar og vart trakterte med rømmegraut og kaffe etterpå og konkluderer med at dei fleste som brukar tilbudet, veit at det skjer på onsdagar kl 13.

I ein e-post til redaksjonen i Todalen.no skriv Reidun Østvik: «Onsdag 1. oktober serverte Olina og Jenny  rømmegrøt, og den var  kjempegod, samt spekemat m/potetsalat og eggerøre til.   Etter en  hyggestund med sang og opplesning kom kaffen på bordet, og som tilbehør ble det servert  kjempegode kaker som surndalsfruene hadde bakt,  så det ble en veldig  hyggelig og velsmakende dag.  Det kom 16 gjester og vi hadde en   flott sammenkomst.  Hilsen ELDREMIDDAGEN v/Reidun.»

Først publisert: 3. oktober 2014, 22:46 - Sist oppdatert: 4. oktober 2014, 00:16