Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Online banekalender for Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen

Online banekalender for Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen

Knut Haugen Laurdag 5. mars 2011

I sesongen 2011 skal Søya for første gang bevege seg inn «world wide web» for å holde god oversikt over treningstider og kamper. Vi har allerede lagt inn de fleste planlagte treningene utover i mars (med visse værforbehold), og om ikke lenge blir også treninger for april – og kampene bli lagt ut. Systemet ser du her (legg gjerne denne siden som «favoritt»): Banekalender  Du får her opp 7 dager framover, fra den datoen som står øverst til venstre, med oversikt over alle planlagte treninger og kamper for alle våre lag. Her kan du se hvor treningen skal foregå, og tidspunkt for start/slutt. Ved å føre markøren over den gule prikken (spørsmålstegnet) til høyre i rubrikken for aktuell treningsøkt ser du litt ekstra forklaring hvis det er innlagt.

I rullegardinmenyene øverst til venstre i skjermbildet kan du velge ønsket Dato, samt Type (aktivitetet), Bane og Lag (for å filtrere søket ditt). Systemet blir fortløpende oppdatert av fotballstyret ved Geir Atle Røen og Knut Haugen (lagledere/trenere sender beskjed til noen av oss) hvis det blir gjort endringer i treningstider mv. Det som ligger ute på nett er alltid «fasiten» hvis det skulle bli diskusjon om hvem som har tilgang til banen.

Geir Atle Røen nås på: geir.atle.roen@svorka.net / geir.atle.roen@hydro.com / 997 36 687

Knut Haugen nås på: knut.haugen@svorka.net / knut.haugen@bank.no / 915 54 069

Husk at systemet aldri blir bedre enn det «inputen» vi får fra dere som er trenere, lagledere og banesjefer. Vi håper at systemet vil fungere som forventet, men nå i starten kan det nok dukke opp noen utfordringer som vi ikke har klart for oss. Systemet er laget av et firma på Kyrksæterøra, og brukes aktivt av KIL/Hemne. Søya er faktisk klubb nr 2 som tar i bruk dette systemet, men Ranheim har også bestilt – og Surnadal har vist stor interesse for å henge seg på snart. Så det blir nok flere klubber etterhvert.

Det er viktig at trenere, spillere og foreldre så snart som mulig lærer seg å finne fram i systemet – og minst venne seg til at det er her oversikten finnes.

Publisert: 5. mars 2011, 13:53