Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Ole Ivars med «Aldri FREåFÅ» i morgen

Steinar Hasselø, Surnadal kommune Onsdag 20. april 2016

Nå er Ole Ivars ute på veien med showkonserten Aldri FREåFÅ og torsdag 21. april får publikum i Surnadal kulturhus oppleve nye sider ved det kjente underholdningsorkesteret.

Etter kjempesuksess med 50-års-jubileumskonsertene har den populære gjengen i Ole Ivars virkelig fått smaken på konsert- og showlivet.

I Aldri FREåFÅ! tar Ole Ivars det enda et hakk videre. Når publikum nå benker seg i kulturhus og konsertsaler for å innta den nye Ole Ivars-menyen, får de oppleve nye, underholdende sider ved det som mange kaller Norges beste live-band.

I tillegg til kjente og kjære ingredienser i form av velsmakende Ole Ivars-toner, har de tilsatt ei ekstra stor ause med humor, noen hektogram galskap, ei spiseskje med eksotisk musikk-krydder, og en skikkelig slump med godfølelse.

På denne turnéen har Ole Ødegård, William Kristoffersen, Tore Halvorsen, Willy Foss, Bjørn Elvestad og Morten Nyhus (fast vikar for Arild Engh) også med seg tidligere Ole Ivars-medlem og Kykelikokos-gjøgler Jørn Kolsrud. Sammen drar de hverandre ut i det som for Ole Ivars er et nytt og spennende underholdningsterreng. De har likevel ikke glemt at de skal ha den solide 50 år lange og velprøvde Ole Ivars-tradisjonen med seg i bagasjen.

ole ivars 2

Jubileumskonsertene som Ole Ivars hadde i forbindelse med 50-års-markeringen viste at publikum, som i mange år har danset til Ole Ivars, også mer enn gjerne setter seg ned for å lytte og la seg underholde av musikken, humøret og den gode stemningen det populære bandet alltid har med seg.
Når de nå har utviklet det videre og kombinerer det med nye innfall, har det blitt det en uslåelig kombinasjon det har vist seg at publikum setter svært stor pris på.
Inne i sitt sjette tiår som band, har Ole Ivars fortsatt kraft og kreativitet til å overraske!

 

Showet i Surnadal er det nest siste i turneen og Ole Ivars kan derfor love en vel innkjørt konsert full av treffsikre poenger.

Publisert: 20. april 2016, 13:49