Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nytt magasin i postkassen – oppfordrer til lokal dugnad

Jon Olav Ørsal Torsdag 28. mai 2020

Et nytt lokalt magasin er på vei ned i postkassen din! Torsdag 28. mai vil du finne vårt nye, men koronaforsinkede magasin i postkassen din, seier Stig Husby hos Amfi Kreativ. Distribusjonen skalle egentlig skje 16. april, men alle veit hvordan det var da? Selv om denne utgaven av magasinet ble koronaforsinket så er den verdt å vente på.  Den markerer et budskap om å delta i en lokal dugnad, og vi trur at den vil bli tatt godt imot likevel. Sett i lys av de siste ukenes vinterlige forhold her i distriktet, så ble nok timinga rimelig grei likevel.

Denne gangen er det et rikholdig 52 siders magasin som blir distribuert, og interessen fra lokale annonsører har vært meget god denne gangen også.  Utgiver Amfi Kreativ ønsker derfor å rette en stor takk til alle lokale annonsører som er med å bidrar til å sette egen region på kartet. I den tiden vi nå er inne i, så er dette med lokal handel viktigere enn noen gang. Amfi Kreativ er stolt av å kunne bidra til denne lokale handelsdugnaden, og vi ønsker å takke Surnadal Kommune og Surnadal Næringsforening som er med på dette dugnadsprosjektet, sier Stig Husby.  Klikk på bildet nedenfor eller på linken her så får du opp bla-versjonen av magasinet!

Klikk på bildet så får du opp den elektroniske «bla-versjonen» av magasinet!

Han forteller videre at i denne utgaven er det lagt til bonusmateriell, som leserne får tilgang til via egen mobil. – Bruk QR kodene på sidene direkte på kameraet ditt på mobilen, så åpnes det linker til dette innholdet på YouTube. Du trenger ikke å laste ned egen applikasjon eller programvare, det er svært enkelt å bruke.

God fornøyelse!

Publisert: 28. mai 2020, 06:00