Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nytt frå Velværesentret – nå starter vårprogrammet

Jon Olav Ørsal Torsdag 6. februar 2014

Nå starter vårprogrammet ved Surnadal Trenings- og Velværesenter på Landbrukshuset på Skei. Det er ennå tid for å komme i bedre form, og ved sentret er det mange tilbud til deg som vil satse litt ektra på bedre form, eller om du heller vil satse på trivsel og velvære. Hos STV kan du legge listen der du vil selv og drive med det du har lyst til, eller det som du synest du får best effekt av. Nedenfor kan du lese litt om det STV har å by på….

Zumba

Benjamin Grøvdal Røskar er ved Surnadal trenings- og velværesenter. Benjamin tar imot de som ønsker motivasjon på trening. De som ønsker treningsprogram og ikke minst de som ønsker å møte en opplagt trener som er der bare for deg. 1 time koster 450 kroner. Ønsker du 7 timer så får du en reduksjon i prisen på 650 kroner. Her får du samtale, kostveiledning og treningJ Investering for livetJta kontakt med STVJ

Barnedansen er i gang og ny tid er kl 15.30 hver tirsdag. Her er det fri dans og lek fra 4 til 10 år. Zumba er godt i gang og vi kommer gjerne rundt på skoler og barnehager for å ta en dansetime sammen med dereJ Kristina Romfo og Eli Hatle er godt i gang. Kari Hamnes starter opp sin gode gamle dansemix time som mange har etterspurt. Onsdag 5 februar kl 18.30 er første timen.

Valentinsdagen er rett rundt hjørne 14 februar og da er det lurt å kjøpe et medlemskap til den du bryr deg om, eller time med personlig veiledning og få en drikkeflaske på kjøpet. Dette gjelder ikke Drop in. Morsdagen er på søndag og du kan kjøpe et gavekort til mor på STVJ

På STV har vi Naprapat Micke Dahlgren som også er i Halsa på onsdager og STV på tirsdager og torsdager. Aromaterapi utføres av Ann Kristin Bruset på STV onsdager.

Qigong og Mindfulness er godt i gang med Ingeborg Eide Holten tirsdager kl 16.30 og onsdager kl 11.00. De som ønsker å få en bedre balanse i hverdagen, bør få med seg dette. Øvelsene passer for alle, og er gunstig både som forebygging og opptrening etter skade/sykdom. Qigong er rolige,dynamiske øvelser i takt med pusten, og Mindfulness er mentale øvelser der vi jobber systematisk med oppmerksomheten vår. Både Qigong og Mindfulness er godt egnet for å redusere stress!

 

Publisert: 6. februar 2014, 20:10