Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Nyheter fra Surnadal Velværesenter

Nyheter fra Surnadal Velværesenter

Ole Petter Talgø Tysdag 8. juni 2010

Vi har fått informasjon fra Surnadal Velværesenter om kampanjer og aktiviteter utover året. Les nedanfor eller gå inn på Surnadal Velværesenter sine heimesider, kor du finn timeplanar, informasjon om trening og medlemsskap.

SOMMERKAMPANJER:

Tegn helårsabonnement med oss innen 27. juni, og få GRATIS SOMMERTRENING*.

I hele juni kan du tegne 3måneders abonnement, for kun 1079,-. Alle kan benytte dette tilbudet!

VOKSING TIL SOMMEREN:

Line Jordahl kommer til Surnadal Velværesenter torsdag 10. juni. Da har hun anledning til å ta i mot kunder som ønsker voksing til sommeren.
Voksing lår og legger: 300,-
Line vokser der du måtte ønske, men da blir det tillegg i pris. Er dette noe for dere, ta kontakt med Line for bestilling!

Direktebestilling, Line Jordahl tlf. 988 27 700

NYTT TIL HØSTEN:

Nye timer som kommer på timeplanen til høsten.
Zumba -> Kondisjonstimen passer for alle som liker å bevege seg til musikk uansett forkunnskaper og form. Trinnene er lettlærte, og treningen er effektiv. Dansetreningen er inspirert av latinsk dans og musikk.

Ryggskole -> Er du eller har du vært plaget med smerter i rygg, nakke, skuldre, hofter eller knær? Føler du deg stiv i ryggen og i kroppen? Ønsker du å lære deg effektive øvelser som du kan gjøre på egen hånd? – Du lærer hvordan du kan fungere bedre i hverdagen, ved å stimulere deg selv til å ta ansvar for egen kropp og helse. Fellestrening én time, én gang i uka med naprapat Micke Dahlgren.

Naprapati: Vonde rygger og nakker er den vanligste årsaken til at våre pasienter oppsøker hjelp, men naprapaten jobber også med alle andre muskler og ledd i kroppen. Naprapater jobber også med idrettsskader og forebygging innen idrettsmiljøer. Naprapaten jobber med kroppen som en helhet. Dette innebærer at det er viktig å finne årsaken til smerten og ikke bare lindre symptomene for å få en langvarig effekt av behandlingen.

Puls m/styrke -> Enkel, hard og eksplosiv time. Inspirert av aerobic, boxpuls (kickboksing) og generell styrketrening.

Crosstraining -> Slå to fluer i én smekk: få både styrke og kondisjon i samme økt. Dette er time for deg som vil ha en tøff treningsøkt med både kondisjon og styrketrening. Timen inneholder enkle basisøvelser inspirert av tradisjonell sirkeltrening, lagt opp etter intervallprinsippet.

*Vi tar forbehold om endringer.

Først publisert: 8. juni 2010, 07:00 - Sist oppdatert: 7. juni 2010, 19:46