Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nye sommarleirar på Gråhaugen og Vaulen

Elinor Bolme Onsdag 1. juni 2016

Ungdomslederne har satt samarbeid og fellesskap som tema for leirene i år. Det får vi erfare gjennom lek og oppgaver.
Bibeltimene har tema: JESUS ER…………..

Nå er det innspurt for påmelding på barne- og ungdomsleirene. Vi har 14 ungdommer som ønsker seg mange unger og ungdommer å være sammen med på leir. For å gi de som har tenkt ekstra mye en mulighet til å melde seg, utsetter vi påmeldingsfristen til 10.juni.

CIMG1001

Leirene er fulle av aktiviteter der det aller meste forgår ute. Naturen og uteområdene er det som gjør Gråhaugen spesiell. Kveldssamlingene etter en lang dag ute i naturen er gode og koselige.

Dersom du er ferdig med 1.klasse og lurer på hva dette er, må du melde deg på dagsleiren den 20.juni. Vi henter deg gjerne på kyrkjelydshuset eller ved Rindal kirke om morgenen. Det er også greit om du ønsker å ta med deg en du kjenner godt. Denne dagen er vi også mye ute. Du blir godt kjent med både plassen og ungdommene. Det er store sjanser for at du møter de samme ungdomslederne neste år også.

CIMG1296

Overnattingsleirene begynner å fylles med unger fra mange sokn. Ingen grunn til å vente med å melde seg på. Ring dersom dere har spørsmål. Ungdomslederne finner stadig nye og spennende aktiviteter.

På Tweens og ungdomsleir, får du helt sikkert oppleve nye utfordringer og gode opplevelser sammen med kjente og ukjente. Vi har med tre ungdommer som har brukt siste året på friluftsliv på Øya videregående skole.
Vidar Rygh (prest i Surnadal) blir med på ungdomsleiren.

 

VEL MØTT TIL GLADE OG GODE DAGER PÅ GRÅHAUGEN OG VAULEN.

Publisert: 1. juni 2016, 21:23