Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nye bord og spesialmeny på 1. mai i år

Jon Olav Ørsal Onsdag 27. april 2022

Søndag 1 mai har Todalshytta komponert ein spesiell meny, og markerer at nye bord er på plass – både i den store og lille peisestua, fortel Arve Evensen.  For å utnytte plassen betre i peisestuene så er borda skifta ut med nye bord, som er på plass i disse dager.  Søndag vil kjøkkenet markere med ein spesialmeny for denne dagen. 

Todalshytta ønsker velkommen til 1. mai servering med følgjande rettar : 

3 retters;
– Forrett ala Lort Phillips
– Hovedrett Badstuerøkt lammelår m/fløte gratinerte poteter og grønnsaker.
-Dessert Pannacotta..
Kr. 599.-
#
Rømmegraut m/spekemat kr. 295.-
#
Bacalao m/hjemmebakt Foccacia kr. 275.-

Bestill gjerne på telefon 929 97 550.  Det serveres frå kl 14:00 til kl.18:00

I den store spisestua er nytt langbord på plass, og tas i bruk til 1. mai – foto Jon Olav Ørsal

Publisert: 27. april 2022, 10:59