Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Ny konsert: – Knut Reiersrud til Todalehytta!

Jon Olav Ørsal Måndag 20. juli 2015

Det har vært litt av en kultursommer på Todalshytta  –  først med låtskriverseminar og tilhørende konsert – riktig nok på Gammelfabrikken, men så med Asle Beck & co og forrige helg med Terje Nordgarden.  Neste helg, lørdag 25. juli står ingen ringere enn Knut Reiersrud klar på utescena på Todalshytta. På Todalshytta åpnes dørende kl 19, og konserten starter kl 20.00.

Knut Reiersrud er en prisbelønnet norsk gitarist og komponist, kjent fra en rekke samarbeid i ulike musikk-sjangere, og bidrag til rundt tre hundre innspillinger. Hans unike spillestil, på alle typer strengieinstrumenter, gjør ham til en helt unik utøver. At han spiller munnspill, piano, synger og produserer gjør han ikke akkurat mindre spesiell.

Knut kjennetegnes for sitt åpne forhold til beslektede genre, noe hans rikholdige innspillingskatalog bærer sterkt preg av. Likevel er tversnittet av alt Reiersrud bedriver “blått”, og det har skapt hans helt egne uttrykk. En konsert med Reiersrud ender alltid i en reise rundt i verdensmusikken, akkompagnert av artige anektoder, sett med blå briller.

Nå starter billettsalget til konserten, og du får kjøpt billetter på Matkroken Todalen, Surnadal kulturhus og ved inngangen på Todalshytta. Billettpris kr 200,-.

 

 

Først publisert: 20. juli 2015, 20:24 - Sist oppdatert: 24. juli 2015, 00:24