Hopp under nyhetssakene

Norway cup dag 5

Elinor Bolme Torsdag 30. juli 2015

Mange er kanskje forsynt av Norway Cup 2015, men fortsatt er det lokale lag som henger godt med i sine puljer med og vi fortsetter våre fortløpende oppdateringer også denne dagen. Surnadal IL har fortsatt med hele 5 lag i A-sluttspillet og har imponert med sine resultater så langt.

A-sluttspill resultater

09.00 G16 – 1/16-finale: Surnadal – Jølster IL 2-0

Surnadal fortsetter å imponere, og etter tilbakemeldinger vi har fått fra Bjølsen så var det en særdeles spennende kamp. 0-0 til pause, og 1-0 ved et selvmål. Surnadal fikk også en straffe, som ikke resulterte i mål, men Sindre Fiske sett inn 2-0 målet i 48. minutt og seieren er et faktum. Guttene møter nå Heming i 1/8- finale på Ekeberg klokken 18.30 i kveld.

11:40 G16 ( 7-er) – 1/8-finale: Kvass/Uluvungen – Hareid  2-3

Etter ordinær tid sto det 2-2. Hareid fikk til slutt inn ett mål i ekstraomgangene og Kvass/Ulvungen er dermed utslått av cupen.

11.40 J16 – 1/8-finale: Surnadal – Eid IL 2-0

Surnadal har kontroll og leder så langt 2-0. Dette ble også sluttresultatet, og enda ett surnadalslag går videre i sluttspillet.

12.00 G19 – 1/16-finale: Gjøvik Lyn – Surnadal/Rindal 1 0-3

Også her er det Surnadal som dominerer og leder 2-0 til pause. Målscorere så langt Jarl Oskar Mykkelgård og Bjarne Madaus. Punktum satt på straffe av Jarl Oskar Mykkelgård. Seier 3-0 og videre sluttspill!!! Guttene møter dermed Holmlia i 1/8- finale i kveld på Ekeberg.

13.15 J19 – 1/4-finale: Moelven/Åsmarka – Surnadal   3-4

Også dette laget har tenkt seg til å vinne. 1-0 ved Live Edvardsen. Moelven/Åsmarka reduserer til 1-1 ved straffe. Etter ordinær tid står det 3-3 og lagene må derfor over i ekstraomganger og golden goal. Og Surnadal får inn første målet og er dermed videre med semifinalespill kl 20.30 i kveld.

11811328_10153494872013610_6281368437043136210_n

J19 Surnadal i vill jubel etter seieren i kvartfinalen. Foto Heid Snekvik.

13.00 J13 – 1/8-finale: Langhus – Surnadal 2-1

Og der er også dette laget videre i sluttspillet. De møter danske Ballerup/Skovlunde kl 16.30.

16.30 J13 kvartfinale: Ballerup/Skovlunde – Surnadal 14-0

Det danske laget er mester i sin klasse både fra 2013 og 2014, og surnadalsjentene ligger under 5-0 til pause. Sluttresultatet ble til slutt 14-0 og de dyktige surnadalsjentene er dermed ute av turneringen.

11825781_10153494941618610_3125318108265498017_n

J13 Surnadal møtte nok puljevinner og ble utslått. Foto: Surnadal IL

17.30 J16 kvartfinale: Egersund – Surnadal 1-0

0-0 til pause. Egersund fikk inn eneste mål 4 minutter ut i andre omgang og J16 er dermed ute av turneringen.

11800120_10153495047888610_177667839540255676_n

J16 Surnadal i sin siste kamp under årets Norway Cup. Foto Surnadal IL

18.30 G16 1/8- finale : Surnadal – Heming 1-1 eeo og 5-6 straffespark

1-0 til surnadal etter 7 minutter. Heming klaret å utligne til 1-1, og ekstraomganger med golden goal måtte til for å avgjøre kampen. Men ikke det hjalp å avgjøre hvem som skulle gå videre til kvartfinale. Straffekonkurranse og rimelig høy puls i surnadalsleiren om en leser komentarer på Surnadal IL si facebookside. Surnadal var desverre uheldig og brendte sis siste straffe, mens Herning fikk full uttelling på sine. Det betyr at guttene fra Surnadal er ute av cupen og antakelig fortsetter som heiagjeng for G19 og J19. Med 225 lag i gruppen er det uansett en solid jobb gjennomført i cupen for de tøffe guttene, som naturlig vis var litt skuffet etter tapet.

FullSizeRender

G16 før avspark mot Heming. Heming er et lokallag, som har fått forpleining hjemme hos mor under cupen, og sluppet unna flatseglivet… Foto Bjørn Hauglann

20.30 G19 1/8- finale: Holmlia -Surnadal 1-0

Holmlia tok ledelsen tidlig i første omgang og klarte å holde Surnadal/Rindal såpass på avstand at de tok seieren. Det betyr at også dette Surnadalslaget er ute av Norway cup 2015.

FREDAG: 9.00 J19 semifinale :Surnadal- Lunner/Harestua

Kampen er flyttet grunnet dårlige baneforhold, og de får spille på kunstgress.

B-sluttspill resultater

08.00 G16 (7-er) – 1/8-finale: Surnadal – Årdalstangen 1  0-4

Dermed er Surnadal G16 7’er ute av cupen.

12.00 J14 – 1/8-finale: Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen – Fyllingsdalen  0-1

Kampen ble flyttet grunnet dårlig bane og utsatt en time. I første omgang holdt de kampen under kontroll og gikk til pause med 0-0. Dessverre fikk Fyllingsdalen inn ett mål og jentene tapte 1-0. De er dermed ute av cupen.

For flere bilder fra de enkelte lag kan vi anbefale de som er på Facebook å følge Surnadal IL Fotball eller Idrettslaget Søya

Idrettslaget Søya sin hjemmeside har også en del å vise.

Først publisert: 30. juli 2015, 11:12 - Sist oppdatert: 31. juli 2015, 09:42