Hopp under nyhetssakene

Norway Cup dag 2

Elinor Bolme Måndag 27. juli 2015

Dag to på Norway cup tilbringes på Ekebergsletta, hovedarenaen for verdens største fotballturnering. Været er upåklagelig med kortbukse og t-skjorte. Surnadal J13 er første lokale lag ut som vi følger, mens J14 KUST og G14 STUK skal i aksjon i løpet av dagen, der vi i allefall får bilder fra.

Så langt er det bare seirer å melde fra både Søya/Todalen og Surnadal. Vi oppdaterer fortløpende etter hvert som kampene avsluttes i dag også.

Pulje 12

Kvass/Ulvungen (E: Gutter 7-er, 15/16 år)

27.7 09:00 Kvass/Ulvungen      –            Rosendal/Uskedal 1   8-0

Pulje 3

Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen (S: Jenter 11-er, 14 år)

27.7 11:00 K/U/S/T            –           Brumunddal 1  1-0

Jentene gjorde en kjempekamp, der de til slutt klarte å få inn et mål på Brummundals målvakt. KUST sin egen keeper gjorde også i dag en god jobb mellom stengene. Målscorer var Marit Ingeborg Ansnes.

Pulje 7

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen (C: Gutter 11-er, 14 år

27.7 16:30 Skeid 2                –          S/T/K/U  1-2

Skeid ble en tøff motstander, og fikk dessverre inn ett nesten ufortjent mål i siste spilleminutt. Knallhard jobbing sikret nesten poengdeling. Målscorer i dag var Vegard Gjul.

Pulje 2

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen (U: Jenter 7-er, 15/16 år)

27.7 10:50 Sæbø IL              –           S/T/K/U  0-4

Jentene vant i dag også. Tok litt tid før det løsnet i følge Turid S. Målscorere var Emma (2) ,, Rakel og Emilie.

Pulje 15

Surnadal (U: Jenter 7-er, 15/16 år)

27.7 16:40     Surnadal        –           Hødd 1     1-1

Pulje 9

Surnadal (T: Jenter 9-er, 13 år)

27.7 10:40     Surnadal        –           Oppsal Fotball 2   2-1

Surnadalsjentene fortsatte sitt gode spill og tok ledelsen rimelig kjapt i første omgang. Hanne Fugelsøy og Gunn Mari Våbenø scoret målene til Surnadal.

27.7 19:25     Surnadal        –           Nordre Fjell/ Nest-Sotra 5-4

En målrik kamp i følge oppdateringene på Surnadal IL fotball sin FB-side, der Surnadal etter noen nervepirrende sluttminutter fikk inn det siste målet.

Pulje 13

Surnadal (C: Gutter 11-er, 14 år)

27.7 18:30     Surnadal        –           Nordstrand 2   0-7

Nordstrand 2 stakk av med seieren over surnadalsguttene. Til slutt endte resultatet 7-0 til Nordstrand.

Pulje 8

Surnadal/Rindal 1 (A: Gutter 11-er, 17/18/19 år)

27.7 13:15     Surnadal/Rindal 1    –           Klepp IL  2-3

Pulje 21

Surnadal /Rindal (A: Gutter 11-er, 17/18/19 år)

27.7 20:30   Surnadal/Rindal 2   –   Os 1    0-5

Os tok ledelsen 2-0 allerede etter 4 og 6 minutter. De «utvider» med ett mål til pause 3-0. Til slutt ender de med 5-0 seier.

Publisert: 27. juli 2015, 12:17