Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Norsk laksfestival 2010 i rute.

Norsk laksfestival 2010 i rute.

Elinor Bolme Torsdag 1. april 2010

Fra markedssjef Mari Vattøy Solli i Norsk Laksfestival har vi fått følgende pressemelding:

«Vi er stolte av å kunne presentere en festival med aktiviteter som passer alle aldre. Årets fiskekonkurrans som går av stabelen fredag 25.juni har en jackpot på hele 60 000 kroner i premie! Det er verdt å melde seg på, om man har erfaring med laksefiske eller ikke.
Fra hovedscenen midt i Surnadal sentrum vil blant annet Åge og Sambandet, Ole Ivars og Tone Damli Aaberge underholde oss. Sistnevnte blir en gratiskonsert søndag 27.juni, så her er det ingen grunn til å være hjemme!
I tillegg blir det i løpet av helga fisking for barn, tivoli, energikamp, AMFI idol, underholdning fra Kulturskolen, mulighet for helikoptertur over bygda, andeløp og mye annet. Vi kan også friste med store premier, som f.eks gavekort fra VING på 10 000,- om du kjøper lodd i frivillig 20’ern, og kjøper du vinneranda kan du bli 30-40 000 kroner rikere! Og selvsagt blir det martnadsgate slik som før. Om noen der ute har noe de har lyst til å vise fram/selge, så ta kontakt med magnar@profero.as Her er det mulighet for å gjøre «god butikk»! »

For mer informasjon om festivalen, se www.norsklaksefestival.no, der også årets general er todaling Ragnar Halle.

Først publisert: 1. april 2010, 10:00 - Sist oppdatert: 28. mars 2010, 22:38