Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nordekmessa: – Talgø fikk ny pris…..

Jon Olav Ørsal Onsdag 1. februar 2017

I disse dager er Nordekmessa på Hamar i ferd med å sette sluttstrek. Det har vore Hamar som har vore verdas sentrum dei siste dagane, og dermed er ein travel periode med utvikling av både produkt og utstillinger for å by fram siste nytt på produktfronten. På slike messer er det ofte ein konkurranse om beste stand, ein konkurranse der messebesøkande deltek i ei avstemming, og som blir avgjort på tampen av messa.  På Nordekmessa trekte Talgø det lengste strået, og gikk av med seieren i denne konkurransen på nok ei messe.

Det er sjølvsagt artig å kome i rampelyset på denne måten, men det er berre med og bekreftar at vi er på plass på banen, seier konsersjef Terje Talgø til Todalen.no. – Han berømmer gjengen som har stått på for å få alt klart til messa og som på mange måtar er Talgø sitt ansikt utad. 

På etterjulsvinteren er det ei travel tid når alle byggvarekjedene har husmesser, og i tur og orden blir leverandøravtalar reforhandla. – Snart startar ein ny byggesesong,  og da gjeld det å være med i oppløpet, seier Talgø.

Bildeglimt frå Nordekmessa – vi har fått flotte bilder med Heid Snekvik og Bjørn Sæterbø.  Heid har hatt ansvaret for utforming av messa og Bjørn har vore ein av handverkarane som her delteke på messebygginga.

 

 

 

 

 

 

 

Publisert: 1. februar 2017, 23:32