Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

NM på Kårvatn: – Fine forhold i Dalalia etter snøfallet

Jon Olav Ørsal Onsdag 1. februar 2023

Det er kjempefine forhold i Dalaia etter det siste snøfallet.  I dag har det delvis vore blå himmel og sol, og Gudmund Kårvatn har vore oppå lia på inspeksjonsrunde for å sjekke forholda med tanke på helgas randonee-NM.  Han rapporterer om kjempefine forhold nedover Dalalia – faktisk er det sjelden det er så fine forhold ned lia som no, seier han.  I dag har Jan Hafsås vore oppe med fly, og vi kan vise ferske bilder frå området rundt Tydalsnebba – og det ser lovende ut.

Gudmund er den fødte optimst, og han har heile tida sagt at det blir både fint føre og fin vêr til NM-helga, og det ser faktisk ut som vêret også er i bedring. Vi setter vår lit til yr, og trur på at det blir fine konkurranseforhold lørdag og søndag under NM.

Påmeldinga til konkurransane er også i rute – her er siste frist for påmelding torsdag kveld, så det er litt tidlig å referere til deltakelsen. – Det er forresten lite påmelding i trimklassen ennå – Gudmund håper det kjem mange lokale heltar for å delta både på lørdagens individuelle konkurranse og søndagens vertikal.  Her legger vi ut linken til påmeldingen – her det bare å klikke seg inn og meld seg på.   

Bildegalleri fra Dalali – foto Gudmund Kårvatn, og flyfoto frå området ved Tydalsnebba – foto Jan Hafsås.   

Publisert: 1. februar 2023, 19:51