Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nå begynner det å haste med ny epostadresse

Jon Olav Ørsal Onsdag 19. desember 2018

Har du epostadresse med «etternavn» svorka.net, så begynner det å haste med å skaffe ny epostadresse og med utsending av informasjon til dine kontakter.  1. januar 2019 er det nemlig slutt med eposttjenesten fra Svorka.  Svorka legger nemlig ned denne gratistjenesten fra nyttår på grunn av at det er for krevende å holde denne gratistjenesten operativ, sier Janne Rangnes som er salgs- og markedssjef i Svorka.

Skulle vi fortsett med denne tjenesten så måtte vi brukt flere ressurser på å handtere spam- og reklamestrømmen som til tider flyter over. – Da måtte dette blitt en betalingstjeneste, og det er vanskelig få til når andre leverandører har dette som en gratistjeneste, sier Rangnes.  Svorka hadde på det meste godt over tusen kunder på e-post, og det siste året har vi informert hyppig om at vi vil slutte med denne tjenesten fra kommende årsskifte. Du kan nå be om å få ettersendt epost som kommer til din gamle e-postadresse utover 2019 til din nye epostadresse.

Vi kjenner epostadresser som online.no, Yahoo.com, gmail.com og Outlook.com og det er mange fleire som opererer i markedet. Det er dyktige aktører, som bruker store ressurser på å videreutvikle e-posttjenesten og som handterer spam-problemet på en god måte, sier Rangnes. Svorka har laget en påminnelse, og oversikt over hva du må huske på å gjøre når du skifter e-postadresse. Den kan du laste ned her. Har du problem med dette så er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi til med dette.  På dette arket finn du både epostadresse og telefonnummer for å få hjelp.

Publisert: 19. desember 2018, 15:18