Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Mykje som skjer på Kulturhuset

Mykje som skjer på Kulturhuset

Elinor Bolme Sundag 9. desember 2012

Vi er godt inne i desember og Surnadal kulturhus har ulike aktiviteter for dei fleste også denne måndaden.

Frå kulturhusleiar Karstein Telstad har vi fått fleire mailar om ulike aktiviteter, under er ein av dei, der han håpar på stor oppslutning for å montere ein pepperkakeby. Han skriv:

15.12. – 6.1.  «Pepperkakebygda»

Kulturhuset har tenkt å utfordra folk til å laga den største «pepperkake-bygda» i historia! Desember er naturligvis månaden for dette. Dette kan være privatpersonar, lag og foreningar, barnehagar, skoler, bedrifter….ja kort sagt alle. Målet må være å fylla Finstuå med hus, fjøs og andre bygningar og figurar.  Kanskje noe fra Skei, Øra, eller ditt eige hus? Sidan dette er ei juleutstilling, så  bør det også væra englar,  stjerner, hjerter, nissar og anna som høyrer jula til. En berømt stall kanskje? Lag dette heime, på skolen eller barnehagen, kom hit med det, vi hjelper kvarandre med montering. Vi har lokalar og plenty bord. Men det er litt greitt om dere gir beskjed om kven som blir med, og kor mykje dere kjem med, meld inn. Kanskje vi skal kåre den finaste utstillinga, eller den raraste og mest fantasifulle? Kanskje det er ei bedrift som gir premiar?  Da er alle utfordra, både bakarar og bedrifter.
(selfølgelig ingen lokalleie, kun fær gøitt)

Vi har tenkt at innlevering/montering skal skje fra den 10.-14.12.  Åpning den 15.12. kl. 16.00.

Den 6.1. kl. 17.00. avsluttar vi utstillinga.  Den som vil kan ta med sine produkt heim, resten knuser vi og et opp. Ta utfordringen og bli med!!

Ellers kjem Ida Jensus og held konsert neste helg, den 15. desember. Her kan du lesa om henne: Ida_Jenshus

Her kan du laste ned kulturkalenderen med oversikt for desember 2012

Publisert: 9. desember 2012, 15:00