Hopp under nyhetssakene
Molde 1 med uforetta sak.

Elinor Bolme Sundag 5. september 2010

I kveld møtte G14 Søya/Todalen  Molde FK på Bordholmen for eit spennande fotballoppgjør. Molde ligg som nummer ein på tabellen, og venta muligens ein lett kamp. Søya/Todalen tok kommandoen rimeleg raskt, og let så å seie ikkje moldensarane få taket på kampen i nokre av omgangane.

Og etter ca 10 minutter fikk Brage Hauglann Talgø æren av å bli den aller første som scoret i de splitter nye målene på Borholmen stadion.  Brage bruke sine krefter til å komme fri fra sin oppasser, og satte ballen fint til side for keeper.  Molde hadde nok ballen mest i 1. omgang og fikk også noen farlige sjanser, da de noen ganger skapte overtall og kom gjennom på kanten.  Men Søya/Todalen var også farlig frampå 2-3 ganger der de kunne ha økt ledelsen, bl.a. hadde Jørgen Vevang et godt skudd som gikk like utenfor.

Jubel for Søya/Todalen.

Andre omgang starta med eit farleg frispark rett utafor 16.meteren som Ørjan Haugen knalla like utafor mål. Søya/Todalen held dei på betryggande avstand og kunne gå av banen med ein velforkjent siger på komfortable 4-0. Målskorarane i andre omgang var Tore Kvande, Brage Hauglann Talgø og Håkon Vang Aas.