Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Med ønske om å hjelpe

Elinor Bolme Tysdag 8. september 2015

Ordførar Lilly Gunn Nyheim har som mange andre teke innover seg dei mange skjebnane og uverkelege hendingane i dei siste vekers medieoppslag om den store flyktningestrumen frå Syria. Ho ønsker  å bidra i krisa og gir derfor ei heil dagslønn til flyktningane via Redd Barna.

Ho skriv i sakas anledning:

Vil hjelpe syriske flykninger ved å gi en dagslønn.

Det er så vondt å se alle de stakkars medmenneskene som no flykter fra sine hjem og ut i usikkerheten.

Dette rører meg langt inn i hjerteroten, men for meg og oss i trygge fredelige Surnadal og Norge, er dette uansett bare noe vi SER via media. Jeg kan gå å legge meg hver kveld uten å fryse, sulte eller være redd for bomber og skyting.

Tenk på dem som opplever dette, dem som må stå i denne situasjonen. Ta avgjørelser for seg og sine barn. Aller verst er det for barn som kommer bort fra sine foreldre og voksenkontakter.

Eller de som har mistet sine nærmeste. Disse barna står mitt hjerte aller nærmest. Dem har ingen skyld i den situasjonen deres land og deres familie er kommet opp i.

Derfor vil jeg gi mitt bidrag til flyktningene via Redd Barna.

Lilly Gunn Nyheim

Ordførar i Surnadal

Les meir på Redd Barna: Kva kan du gjere for flyktningene?

 

Publisert: 8. september 2015, 19:15