Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Maursund er heime i Harstad

Maursund er heime i Harstad

Jon Olav Ørsal Måndag 12. august 2013

Torsdag morgon tikka det inn e-post med helsing frå mannskapet på Maursund. I dag tidleg passerte dei Tranøy fyr i Vestfjorden, og hadde ikkje så langt att før dei var heime i Harstad. Styrmann Rune Straamyr skriv at dei har hatt ein fin tur nordover, og skriv vidare: «Turen hjemover har vært en flott reise i et nydelig vær. Vi hadde noe regn frem til passering av Rørvik. En opplevelse har denne perioden hos dere i Todalen vært. Å kunne hjelpe til i den sitvasjonen dere var i, gir oss en god følelse.

Vi har truffet hyggelige folk, og fått mange nye venner. Turen vi fikk med omvisning i rundt i Todalen var utrolig flott. Her sitter vi igjen med så mange fine minner fra disse dagene. Tilbake skal vi alle !! Alle her ombord håper tiden blir kort til veien igjen er farbar til Todalen. Ellers er vi godt igang med forberedelser til ny tur. Tirsdag over helga seiler vi til Senja for nytt oppdrag.  Hils alle i Todalen masse fra oss ombord i Maursund »

Takk for helsinga frå oss i Todalen.no!  Vi håpar at det blir tid til litt kvile før turen går vidare, først til Senja og seinare til Svalbard.

Først publisert: 12. august 2013, 19:24 - Sist oppdatert: 18. august 2013, 10:44