Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Månadens bilete for Mars

Månadens bilete for Mars

Ole Petter Talgø Laurdag 3. april 2010

Vi får stadig inn gode bilder, og fra mars måned har vi begynt å kåre månedens beste bilde. Her får du se hvilket bilde som vant prisen i mars.

Vinner: Kiting, av Gudmund Kårvatn

Kiting, av Gudmund Kårvatn

Premien vil bli avslørt litt senere, da den fortsatt ikke er helt på plass. Vi lover å komme tilbake med bilde av den. Vi vil også trekke frem noen andre bilder som var med i knivingen om førsteplassen, som du kan se nedenfor. I juryen satt Jo Gjeldnes, Elinor Bolme, Jon Olav Ørsal, Sondre Halset, Sidsel Ramsøy og Ole Petter Talgø.

Istappar, av Marte Talgø

Takras, av Lars Redalen

Vi håper alle fortsetter å sende inn bilder, og håper at dere har forståelse for at bildene ikke nødvendigvis kommer med med en gang. Vi har ikke alltid mulighet til å legge inn bilder daglig, noe som gjør at vi bruker et køsystem, ved at de som kom inn først legges ut først. Alikevel prøver vi å få lagt ut dagsaktuelle bilder så fort som mulig. Motiv står du helt fritt til å velge – mennesker, natur, reise, aktiviteter eller morsomme situasjoner – vi setter stor pris på alle! Send også gjerne inn bilder fra din påsketur. Vi håper å kunne legge ut en samling av bilder fra påskefjellet over helga.

Publisert: 3. april 2010, 22:56