Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Loppis og markedsstemning på Bøvra – lørdag 20. mai

Jon Olav Ørsal Sundag 14. mai 2017

Årets store loppemarked i regi av Surnadal Røde Kors Omsorg arrangeres lørdag 20. mai (kl 11-16), i Røde Kors-huset på Bøvra. Her blir det i tillegg loddsalg, telt med kaffesalg og god, gammeldags «loppis-stemning», lover leder i Røde Kors Omsorg, Elin Bøklepp Kvande.

Driftige medlemmer har allerede gjort klart salgsbordene. Her blir det mulighet for å sikre seg noen godbiter for en meget rimelig penge. Og – ikke minst – støtte en god sak. Søndag etter loppemarkedet blir det trekning på loddbøkene som Røde Kors har vært ute med den siste tida. – En stor takk til næringslivet i Surnadal som sponser oss med flotte gevinster, sier Elin. – Vi møter bare velvilje overalt, både fra næringsliv og andre støttespillere. Det er mange som setter pris på aktivitetene Røde Kors driver med.

Aktivitet på mange plan
Hjelpekorpsets beredskapsarbeid er en viktig del av arbeidet til lokallaget, og den mest synlige delen av det. I tillegg driver avdeling Omsorg med en del aktiviteter som kanskje ikke alle kjenner til. Hver andre tirsdag i måneden arrangeres ettermiddagskaffe på Røde Kors-huset i Surnadal, noe som er et kjærkomment treffsted for mange. Besøksvenn-ordningen er etablert. Besøksvenn er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Røde Kors besøksvenner bidrar til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre. «Den beste medisinen for et menneske er et annet menneske», har Jens Meinich, grunnleggeren av Røde Kors’ besøkstjeneste uttalt.

Busstur til Smøla i august
Årets Røde Kors-busstur er ferdig planlagt. I år går denne til Smøla, og her blir det et variert og spennende program. Interesserte må sette av torsdag 31. august om de vil bli med. Ta kontakt med leder i lokallaget, Reidar Brøske eller Nikoline Gridsvåg om du vil vite mer.

 

 

Først publisert: 14. mai 2017, 18:21 - Sist oppdatert: 16. mai 2017, 13:19