Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Laurdag kveld er Todalshytta treffpunktet!

Jon Olav Ørsal Tysdag 23. juni 2015

Laurdag kveld er det klart for gjenyn med musikaren Asle Beck. Da kjem Asle til Todalshytta for å halde konsert saman med musikaren Yngve Kristiansen. Konserten er eit samarbeid med Todalsdagen og Todalshytta , og det også høve til å smake på grillmaten og andre godsaker før konserten – dørene opnar kl 19.

Konserten blir på plassen framfor Todalshytta – Her vil dei to musikarane sørge for at du får ei oppleving av dei sjeldne – med solnedgangen over Todalen som bakgrunn. Inngangsbiletten kostar kr 100, og du kan kjøpe billett hos Surnadal kulturhus, Matkroken Todalen og ved inngangen på Todalshytta. Dei to musikarane som skal i elden på Todalshytta er nok godt kjent, men elles kan vi vi gje følgande førehandsomtale:

AsleBeck_8665_utsnitt

Asle Beck under konserten på Gammelfabrikken tidlegare i sommar. Foto: Jon Olav Ørsal

Asle Beck
«Med sanger som ”skur 55” og allsangfavoritten ”varme vinder” er Oslo-gutten Asle Beck et friskt pust i den norske visepoptradisjonen. Han var en del av ensemblet som tok Gammelfabrikken i Todalen med storm tidligere i sommer. Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, får strålende kritikker i landets største aviser og spiller stadig for fulle hus. Han har plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.»

Yngve Kristiansen
«Denne strålende artisten har vært på veien siden han var 17 år en gang på åttitallet. Yngve har fått strålende kritikker for sine eminente tolkninger av de svenske visegigantene Vreeswijk, Taube og Bellman. Han turnerer Norden rundt med sin gitar og stemme som et slags musikals enmannsteater. Han gjør herlig musikalsk stand up med egne tekster og sanger.»

plakat_konsert_Todalshytta_L

Publisert: 23. juni 2015, 13:03