Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Lær å skrive revytekster – SISTE FRIST

Lær å skrive revytekster – SISTE FRIST

Jon Olav Ørsal Tysdag 9. februar 2010

Nå har du mulighet til å lære mer om skriving av revytekster m.m. Todalen I.L. i samarbeid med Godt mot, Todalen inviterer til aktiv kurshelg i Stjørdal 26.-28.FEBRUAR. Dette er årets revyfaglige seminar, der hovudemnet er «Den samfunnskritiske teksten». Det er fleire kjente og dyktig innledere, bl.a. Shabana Rehman, Marianne Meløy, Anne Bjørnstad, Frode Eggen og Yngve Kvistad.

Dei skriv i innbydelsen: «I alle år har Norsk Revyfestival tilbudt deltakerne ypperlige kurs, men vi har fanget opp at mange ikke får tid til å gå på kurs under selve festivalen – programmet og dagene er fulle. Derfor har Norsk Revyfaglig Senter bestemt seg for å satse nytt, i håp om å kunne nå flere interesserte revyaktører.

Årets Revyfaglige Seminar en en nysatsing innen kurstilbud til landets revyfolk. Tanken er å ha et årlig seminar med varierende tema og i ulike landsdeler. Årets tema er satire og den samfunnskritiske teksten. Seminaret vil inneholde en kombinasjon av foredrag, workshops og erfaringsutveksling mellom deltakerne»

Du kan lese mer om dette på nettsidene til Norsk Revyfestival, www.revy.no og hele kursprogrammet finn du her
Det er kort frist for påmelding, 10. februar 2010. Er du interessert så ta kontakt med Nils Ove Bruset (Tlf 970 81 093) eller Sidsel Ramsøy (Tlf 450 26 565) så snart som mulig. Todalen I.L. og Godt mot, Todalen dekker både kursavgift og opphold.
Dette er altså en unik sjanse til skikkelig input fra det norske revymiljøet, så her er det berre å gripe sjansen!

Publisert: 9. februar 2010, 10:15