Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Kvalitet fra øverste hylle

Elinor Bolme Måndag 25. juli 2016

Programmet er klart, og Stangvikfestivalen startar årets festivalhelg her i Todalen med det anerkjente teaterstykket Bunnlinja på Gammelfabrikken torsdag kveld.

Stykket har gått for fulle hus på Trøndelag teater over lengre tid, og vi ser av annmeldninga, at dette kan være eit stykke verd å få med seg:

En topptur til bunnlinja

Det er bunnlinja som gjelder er vi blitt fortalt. Men hvor er den, egentlig? Ligger den kanskje ute på kontinentalsokkelen et sted, eller er den rett og slett inne hodene våre?

Vi har hørt det mang en gang på Dagsnytt 18. År etter år er det noen som sliter med bunnlinja. Marianne Meløy vet heller ikke hvor den er – eller hva den er.

Men kanskje kan grunnleggende misforståelser gi nyttig dumskap i kunnskapssamfunnet?

I sin forrige forestilling ved Trøndelag Teater, suksessen Stemt, utforsket hun hvordan vi bruker stemmen – nå skal hun utforske hvordan vi ikke bruker den. I forestillingen Bunnlinja skal Meløy slenge rundt på et begrep som økonomene så langt har hatt førsterett på. I en fabulerende og grenseløs forestilling tar skuespilleren en storopprydning i skolten. Les meir om stykkjet på Trøndelag teater si heimeside.

Det er ikkje førehandssalg av billettar, kun ved frammøte på dei ulike konsertane og øvrige arrangement.

Heile programmet til Stangvikfestivalen, med beskrivelsar av dei enkelte arrangementa finn du her: Stangvikfestivalen 2016

Stangvikfestival

 

Publisert: 25. juli 2016, 13:06