Hopp under nyhetssakene

Kvalifiserte seg for VM og Thailandtur under Molde 7 topper

Jon Olav Ørsal Laurdag 11. september 2021

Kristoffer Nordvik sikra seg 3-plassen og dermed blir det nok kvalifisering til VM-deltaking i Thailand i november.  Etter kanonsterkt løp under Molde 7 topper Ultra der han laåg på 2.-og 3- plass gjennom heile løpet vart det ved målgang på området ved Romsdalsmuseet til slutt ein 3.-plass.

Isak Drøpping kom inn til ein 7 plass i klassen 14-20 år der det var 20 deltakarar. Aron Rodal Haugen frå Surnadal kom på 4. plass i same klassen. Foto: Vigdis Rodal

🥉Kristoffer Nordvik, Rindal IL 5:03:55

Sjølvsagt stas å kome inn på 3.-plass og kome på pallen første gong eg deltek i NM, er kommentaren til Kristoffer, som no gler seg på tur til VM i Thailand i november.Sterke resultat er det også for far og son Drøpping.  – Isak som er 14 år, sikre seg 7.-plassen i klassen 14-20 år.  Det må være eit sterkt resultat av 14-åringen med 20 deltakarar i klassen.  Faren Halvor som deltek i veteranklassen kom på 3.- eller 4.-plass i sin klasse.

Halvor Drøpping i klasse veteran kom på 3. – eller 4. plass. Foto: Vigdis Rodal.

Publisert: 11. september 2021, 17:11